Tuesday, January 31, 2012

Pabandyciau objektyvus- Pentax ir jiems tinkamus

Sveiki, kolegos is Vilniaus.
Turbut jau visi zino, kad griztu i LT, ir kad ketvirtadieni-pirmadieni busiu Vilniuje.
Kadangi sekmadieni tikrai turesiu laisva diena, labai labai noreciau isbandyti ivairiu Pentax objektyvu. Nes ant K-5 nesu bandes jokiu svetimu objektyvu.
Su kai kuriais jau susitariau del DA*55, F100/2.8, bet noretusi ant K-5 palyginti ir kai kurias Sigmas, Tamronus, Carl Zeis ant K-5, nesu bandes ir

Pats irgi galeciau duoti pabandyti savus, palyginti netgi tu paciu stiklu greiti - turesiu:
SMC-FA50/1.4, Sigma 50-150/2.8 HSM, SMC-DA16-45/4, SMC-A 50/1.7, SMC-M 50/1.7, Helios44M-4, MC_Jupiter37A, Albinar28/2.8.

As busiu ketvirtadeini vilnieciu meete (jei lektuvas smarkiai neveluos), bet bus tamsu, ir objektyvo visu savybiu tikrai nepatikrinsi. O va sestadieni (iki pietu), ar sekmadini - butu labai smagu susibegti. As Vilniaus nelabai nepazistu - man butu dzin kur susitikti, nes vis tiek turetu kazkas pasitikti, ar ilgai pasakoti kelia. Idealu butu koks renginys, ar dideles sviesios patalpos, kad apsisaugoti nuo salcio, nes man bus baisi temperaturu adaptacija...

Jei iseitu jums susiderinti ir susitikti kruvoje, Iseitu Pentaxistu meetas :)

As savo telefono Lietuvoje siandien nezinau, bet ketvirtadieni meete jau zinosiu, arba parasysiu cia i tema jau budamas Vilniuje.


Tolimesne temos diskusija:
http://www.efoto.lt/forumas/pabandyciau_objektyvus

No comments:

Post a Comment